tiistai 21. lokakuuta 2008

terveisia toista!



Tanaan on jo vahan toissapaivaista pirteampi paiva. Mietinkin jo, etta pitais varmaan vaihtaa Bloggerista Vuodatukseen, kun on aina kaikkea valitettavaa! :)


Niin kirjottelen taalta tyopaikalta taas, joten on parjattava ilman ä -kirjainta. Olenkin ollut tosi yllattanyt miten suomenkieleen onkin tupattu paljon ä-n sisaltavia sanoja. Tuo otsikkokin nayttaa niin holmolta, mutta no can do... Tata kyrillistakin nappaimistoa saa joskus tapittaa ihan silmat ristissa kun yhdessa nappaimessa on kaks eri kirjainta. Sitten en enaa osaa lisata ä -ta kun kirjoitan kotikannettavalla. Toissa kun kirjottaa, niin tottuu ettei sita enaa ole. Rankkaa taa ulkomailla elo. :)


Tanaan olen hikihatussa vaantanyt yritysesittelya tyopaikasta, ja sitten kavin tutkailemassa yhdessa matkailu -workshopissa. Tunsin siella itseni niin hemmetin tarkeaksi kun esittelin itseni ja yrityksen ja jakelin kayntikortteja. Sitten nyokyttelin kiinnostuneen nakoisena kun mulle luennoitiin eri kohteista. Ei niissa kohteissa oikeasti mitaan vikaa ollut, kaikki tuntui kaymisen arvoisilta, mutta jonkin sortin nauhuri olisi pitanyt olla, jos kuvittelee etta muistaa kaiken mita mulle kerrottiin viela tunnin jalkeen. Onneksi on olemassa esitteet ja kayntikortit, joista voi sitten tarvittaessa luntata kenenka kanssa sita puhui.


Tanaan on muutenkin ollut ihan kiva paiva, aurinkokin paistaa ja sehan tuo energiaa! Lamminta vetta meilla ei edelleenkaan ole, eika tule varmaan olemaankaan, mutta ihan hyvin sujuu kun vaan jaksaa kiehauttaa pari kattilallista vetta joka ilta.


Tallaista talla kertaa, pidetaan peukkuja etta taa aurinkoinen syysilma jatkuisi!




Ei kommentteja: