torstai 11. joulukuuta 2008

Sairaslomalainen

Kuten jo aiemmin kerroin, sain Suomen reissulla jonku ihme pöpön ja tänään töissä yskitti niin, että oli pakko mennä ulos toimistosta. Työkaveri sitten sanoi, että on varmaan parempi jos menen kotiin parantelemaan itseäni. Muuten olo on ihan normaali, mutta välillä yskittää ja pienessä toimistossa on vähän hankala olla häiritsemättä muita työkavereita ja asiakkaita. Niinpä lähdin rekisteröintitoimiston kautta puoliltapäivin kotiin ja poikakaveri haki kaupasta jotain aika siirappisen makuista yskänlääkettä. Toivottavasti se tehoaisi, ettei toistamiseen tarvitse jättää työpäivää kesken.

Yritin pysyä sisätiloissa ja huilailla, mutta sitten kuuden maissa oli pakko lähteä haukkamaan ulos happea. Oon jo tottunut siihen, että joka päivä tulee käveltyä ja ulkoiltua jonkin verran, joten lähdettiin kiertelemään kauppoihin. Sain vähän ostettua jo joululahjoja ja käytiin syömässä roskaruokaa.

Tässä on niitä jouluvalokuvia, pimeitä ovat, joten kannattaa tulla paikan päälle katsomaan! :) tai sitten klikkailla kuvat isommaksi!





Hei ja kysymyksiä saa heittää aina kun tulee mieleen! :)

Ei kommentteja: