tiistai 6. tammikuuta 2009

Vähiin käy..

Ennenku loppuu.... Tänään kävin vielä vähän ostoksilla. Ostin hienon mustavalkoisen seinäkalenterin Pietarista, jota olen ihaillut koko syksyn ajan. Sitten kävin matkamuistomyymälässä ostamassa jotain pientä kavereille tuliaisiks. Eilen käytiin O`keissa ja hamstrasin teetä oikein kunnolla varastoon. Joululahjaksi saatu vedenkeitin tulee kyllä kovaan käyttöön! Panin merkille, että kaikki myyjät oli kaupoissa tänään jotenkin hirveän ystävällisiä tai sitten vaan kuvittelin. Hyvä mieli ainakin jäi ja kotimatkalla annoin yhdelle jalattomalle papparaiselle kolikot taskun pohjalta. Mitäpä niillä enää tekee..

Nyt pitäis alkaa siivomaan tätä kämppää kun vaan jaksais. Jotenkin masentavaa tämä lähtö. Tavaraa on ihan liikaa ja aamu tuimaan täytyy viedä mennä konsulaatin kautta ja jättää avaimet sinne. Ollaan joka aamu uuden vuoden jälkeen nukuttu yhteen päivällä, joten aika karmiva herätys on edessä. Illalla vielä käydään jossain kuppilassa poikakaverin kaverin kanssa ja juodaan läksiäisoluet ja ehkä käydään syömässä.

Alkaa jo jännittää miten tästä opiskelut taas lähtee käyntiin ja miten kissat oppii taas asumaan meidän kanssa. No nyt ei murehdita vielä niitä.

Tässä pieni Sphinx -tietopaketti loppuun:

Not many foreigners know that the most Northern location of Egyptian sphinxes is in St. Petersburg. Russian government have bought a few sphinxes from Egypt in 1820 and brought them to decorate shore banks of Neva river in St. Petersburg. This is probably the only place in the world where you can see each year Egyptian, 3500 thousand old sphinxes covered with snow.

Monikaan ulkomaalainen ei tiedä, että Pietari on maailman pohjoisin paikka, jossa on egyptiläisiä Sphinxejä. Venäjän hallitus osti Sphinxit Egyptiltä vuonna 1820 ja toi ne koristamaan Nevan rantoja. Pietari on luultavasti ainut paikka maailmassa, jossa voi nähdä egyptiläiset, 3500 vuotta vanhat Sphinxit lumen peitossa.


http://englishrussia.com/?p=1406

Ei kommentteja: